Inschrijven

Indien u informatie wenst over de school of over de inschrijvingsprocedure, kan u telefonisch contact opnemen met het leerlingensecretariaat (09 253 71 76) of mailen naar

inschrijvingen@sfevergem.be

Vermeld steeds contactgegevens (naam van uw kind, leerjaar, studierichting, adres, telefoon, e-mailadres).

In de loop van januari ontvangt u dan een informatiefolder en een uitnodiging voor de infonamiddag. De makkelijkste manier om alles te weten te komen over onze school is ons een bezoek brengen op de infonamiddag.

Infonamiddag op 16 maart 2019 13.30 tot 17.30

U kan met uw kind de school verkennen, kennismaken met leerkrachten, de praktische organisatie bekijken, uitpluizen wat de beste studiekeuze is voor uw kind en eventueel al een administratief dossier laten opmaken.

Indien u geïnteresseerd bent om in te schrijven, kan u tijdens de infodag langskomen in de refters van de school om een administratief dossier te laten opmaken. Breng daarvoor de identiteitskaart of het kids-ID van uw kind mee.

U hoeft zich niet te haasten, want het gaat om de opmaak van het administratief dossier, nog niet om de inschrijving. U bent ook niet verplicht om op deze dag het administratief dossier te laten opmaken.

Inschrijvingsprocedure 1A voor schooljaar 2019-2020