Inschrijven

Binnenkort nemen jullie een belangrijke beslissing: op welke nieuwe school start je (kind) volgend schooljaar en in welke studierichting? Om jullie goed te informeren organiseren middelbare scholen infonamiddagen. Zo kan je onze school komen ontdekken op 2 maart. Via de knop Infonamiddag 2 maart 2024 lees je hoe je je bezoek kan plannen.

Kan je echter niet wachten tot de infonamiddag om de sfeer op onze school op te snuiven? In het filmpje hieronder zie je hoe een dag op SFE eruitziet.

We hopen dat jullie via deze wegen onze warme school kunnen ontdekken. Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie uiteraard ook contact opnemen met ons via telefoon of e-mail.

inschrijvingen@sfevergem.be

inschrijvingsprocedure 1A voor schooljaar 2024-2025

Let op! Onze e-mails kunnen terechtkomen in je spamfolder. Bekijk daarom ook je ongewenste e-mails mocht je onze e-mail niet ontvangen hebben.

Je duidt St-Franciscus Evergem aan als school van je eerste keuze. Op de tweede plaats kan je de school van je tweede voorkeur aanduiden. Op welke dag of op welk uur je aanmeldt, is niet van belang zolang het binnen die periode gebeurt. Wil je hulp bij het aanmelden, neem dan contact op met de school (09 253 71 76). Broers, zussen, kinderen van personeel moeten ook digitaal aanmelden, maar krijgen voorrang om in te schrijven

Bijkomende info inschrijvingen / schoolreglement / pedagogisch project

Indien je informatie wenst over de school of over de inschrijvingsprocedure, kan je telefonisch contact opnemen met het leerlingensecretariaat (09 253 71 76) of mailen naar

In de loop van januari ontvang je dan een informatiefolder en een uitnodiging voor de infonamiddag. De makkelijkste manier om alles te weten te komen over onze school is je te informeren op onze infonamiddag.

Het pedagogisch project kan je terugvinden vanaf pagina 2 van het schoolreglement.

inschrijvingen@sfevergem.be

Vermeld steeds contactgegevens (naam van uw kind, leerjaar, studierichting, adres, telefoon, e-mailadres).

Schoolreglement Sint-Franciscus Evergem