Op tijd en stond delen we graag wat sportief nieuws: Arthur Raes en Kobe De Backer uit 3E sleepten met hun basketploeg (Amon Jeugd Gentson) de Beker van Vlaanderen in de wacht in de categorie U16 jongens. Bovendien konden ze zich ook plaatsen voor de Final 4, wat inhoudt dat ze in hun categorie bij de 4 beste ploegen van gans België horen! De finale wordt binnenkort gespeeld in Sprimont. Een puike prestatie!!

En ook enkele leerkrachten zetten hun beste beentje (en forehand) voor: woensdag 19 april verdedigden meneer Van Vooren en meneer Crispyn de kleuren van onze school op de Padelcup. Met succes, want ze brachten de beker mee naar SFE! Proficiat!!

Tot slot dit sportief nieuwtje dat we jullie zeker niet willen onthouden: een aantal leerlingen van onze school werden op 16 april met hun dansgroep Swagger Company van Rap en Vrank Evergem Belgisch Kampioen op UDO streetdance. Hierdoor zijn ze geselecteerd voor het EK in Duitsland (Kalkar) en het WK in Engeland (Blackpool). Een dikke proficiat aan Jinthe Coolens, Amélie Iterbeke, Aylene Smet, Erika Bonne, Femke Begijn, Emma Goethals, Zita Roegiers, Aster Goossens, Noa Diop, Maura Roegiers, Pauline Vanwassenhove en de hele crew!! We supporteren mee!