Traditiegetrouw zetten we op SFE eind september ons sportiefste beentje voor. Op maandag 26/09 konden de leerlingen van het tweede tot en met het zesde jaar zich helemaal uitleven op de jaarlijkse sportdag. Die dag samenvatten in een aantal kernwoorden? Nat, natter, natst, maar bovenal… Plezant!! Daarnaast ook uitdagend, grensverleggend, verrassend en best wel vermoeiend. Woorden genoeg om deze fijne dag te omschrijven, nu nog: de beelden! 

De tweedes konden in Wachtebeke een keuze maken uit heel wat uitdagende sporten, zoals lasershooting, bmx-piste, golf, touwenparcours, bumperbal en schermen.

De derdes werden verwacht in recreatiedomein Nieuwdonk in Overmere voor een spannende adventuredag, met op het programma: een hoogteparcours, lasershooting, een moeraspiste en een teambattle met boogschieten, wereldbal, speleobox, brancardloop en zo meer.

De vierdejaars trokken naar The Outsider in Oudenaarde voor een dagje ‘outdoor action’, met o.a. een vlottentocht  op de Donk (mét zelfgebouwde vlotten uiteraard), The blue diamond en een kajakinitiatie.

De vijfdes hielden het als enige helemaal droog. In Stadium Coupure Gent namen ze deel aan een workshop spinning, body combat, squash, Ubound en klimmen.

En onze seniors konden zich aan zee vermaken met surfen en suppen, longskate, teambuilding en raften.