Nu de lente komt piepen, leek het de ouderraad een goed idee om de talrijke leerlingen, die uitgerust met fluo en helm de voorbije maanden de donkere ochtendspits trotseerden, te belonen. 

Met de hulp van ponsende leerkrachten konden de leerlingen meedingen naar een mooie prijzenpot, die de ouderraad financierde met haar kasacties zoals bv. de truffel-, pannenkoeken- en paaseitjesverkoop.

Op woensdagvoormiddag 6 maart werden volgende verrassingen verloot: 6 filmtickets, 6 bonnen van de Standaardboekhandel t.w.v. €10, 3 JBL Go-3 draagbare speakers en 6 bonnen van de Pistoletta t.w.v. €5. Deze laatste werden geleverd in een goodiebag  met een heerlijke donut en muffin en nog wat kleins lekkers ter sponsoring, waarvoor een warme dank je wel! Bovendien ontvangen alle leerlingen die deelnamen de volgende dagen nog een “fluo-oranje” gom gesponsord door de Standaard Boekhandel.

Proficiat aan alle leerlingen die zich massaal op opvallende en veilige wijze in het verkeer verplaatst hebben, dank je wel aan de leerkrachten die meetrokken aan de kar en hartelijk dank aan de ouderraad om de leerlingen te belonen met deze attenties. Tot een volgende keer en blijf inzetten op “safe in het verkeer”!