Ken jij de naam van de hoogste berg ter wereld? Of weet jij wat een ‘boomer’ is? En dat PewDiePie geen exotisch fruit is, maar een YouTuber? Dat zou dan wel eens goed van pas kunnen komen op 8 februari… Of misschien ook niet?

De school en de ouderraad van Sint Franciscus Evergem organiseren ‘Quiz Me Quick!’ De quiz waarvan het entertainmentgehalte boven de Elisabethzaal uittorent en met quizmasters die de professionaliteit van Ben Crabbé, de grapjes van Eric Van Looy en de charmes van Sven De Leijer moeiteloos combineren. Een quiz waar niet kennis, maar entertainment voorop staat! Hij is zo opgesteld dat iedereen kan deelnemen: jong en oud, leerling, oud-leerling én leerkracht, ouder, vriend, oma of buurman. Daar wil jij toch ook bij zijn??

Trommel je teamgenoten op en kom op zaterdag 8 februari om 19.00u. naar de turnzaal van de school (Schepenhuisstraat 4 – ingang via de witte poort). Ploegjes mogen uit maximum vier personen bestaan.

Om je in te schrijven stuur je een mailtje naar ouders.evergem@sfevergem.be of bezorg je een inschrijvingsstrookje op het secretariaat.

Deelnemen kost leerlingen van de school €2.5, andere enthousiastelingen betalen €5. Schrijf het volledige bedrag per ploeg vóór 1 februari 2020 over op rekeningnummer BE38 0014 1396 6572. Vermeld er zeker de ploegnaam en de namen van de groepsleden bij (en bij leerlingen van de school ook hun klas graag!).

En omdat het met een lege maag moeilijk quizzen is, zorgen onze lieve zesdes voor een tapas- en dessertbuffet om je vingers bij af te likken. De opbrengst ervan gaat naar hun laatstejaarsreis naar Lissabon. Bom apetite!

Geen reden meer om op zaterdag 8 februari in je luie zetel te blijven zitten, toch?! Tot dan?