Weer of geen weer, op onze jaarlijkse sportdag op maandag 27 september zetten onze leerlingen altijd hun beste beentje voor! Dit was onze sportdag van 2021:

Onze eerstejaars trokken naar sporthal de Hoge Wal in Ertvelde en konden zich uitleven in van een mix van activiteiten: van kinbal over inititatie judo tot airtrack.

Onze tweedes gingen naar het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke waar ze een keuze konden maken uit een hoog touwenparcours, golf, BMX-piste, trikke, bumperbal, kajak en lasershooting pro.

De derdes gingen naar het recreatiedomein Nieuwdonk in Overmere. Met een hoogteparcours, lasershooting, archery tag, moeraspiste en een teambattle (met boogschieten,  wereldbal, speleobox, brancardloop, …) stond een heuse ‘adventuredag’ op het programma.

Het vierde jaar ging op sportdag naar de Gentse Roei- en Sportvereninging, aan de Watersportbaan, waar ze hun energie kwijt konden in verschillende activiteiten zoals teambuilding en archery tag.

De vijfdejaars gingen naar Stadium Coupure in Gent en beoefenden er vijf sporten: body workout,  squash, Ubound, klimmen en spinning.

De zesdes pikten de traditie weer op en trokken richting zee. Door het natte en winderige weer werd wel een aangepast programma voorzien. Naast teambuilding en golfsurfen in de Surfing Elephant Beachclub in Wenduine, konden ze zich dit jaar ook uitleven in het aquapark in De Haan.